NIETOS

Nietos on Ruka ja Pyhä -hiihtokeskusten julkaisema elämäntapalehti, joka keskittyy laskettelun, lautailun ja hiihtämisen lisäksi erilaisiin ilmiöihin, ihmisiin, kulttuuriin, historiaan ja luontoon. Nietos julkaistaan kerran vuodessa ja on jakelussa Ski Exposta vappuun.

Painos on 40 000 lehteä.

Nietoksen päätoimittajana työskentelee Jusu Toivonen ja AD:n tehtävistä vastaa Harri Tarvainen. Verkkosivujen toteutuksesta vastaa Kovakoodarit Oy.

Nietos on ilmainen ja se postitetaan 23 000 lehden tilaajalle, Rukan ja Pyhän kausikortin ostajalle sekä muille kanta-asiakkaille. Lehden voi tilata ilmaiseksi kotiin (nietos.fi/tilaus). Nietos on lehti, joka keskittyy pohjoiseen elämäntapaan: laskettelun, lautailun ja hiihtämisen lisäksi ihmisiin, kulttuuriin, historiaan, luontoon ja ilmiöihin. Nietos julkaistaan kerran vuodessa ja on jakelussa Ski Exposta vappuun.

Nietos postitetaan 23 000 osoitteeseen lehden tilaajille, Rukan ja Pyhän kausikortin ostajille sekä muille kanta-asiakkaille.

Nietosta jaetaan muun muassa näissä paikoissa:Aava-lääkärikeskukset, Halti Store Helsinki, Holiday Club -loma-asunnot Rukalla ja Pyhällä, Hotelli Pyhätunturi, Kahvila Kauppayhtiö, Lomarengas -mökit Rukalla ja Pyhällä, Mankkaan suksihuolto, Pyhä Booking -mökit, Ruka ja Pyhä -hiihtokeskukset, Savon Suksistudio, Ski Expo, Ski-Inn huoneistot Rukalla ja Pyhällä, Ski Service Helsinki.

Lisäksi Nietosta voi lukea kahviloissa ja kampaamoissa eri puolella Suomea.

Mainosmyynnin yhteystiedot: 0400 749 512, toimitus@nietos.fi.

Nietoksen ISSN-tunnukset:
ISSN-L 1799-3849
ISSN 1799-3849