Aren vappaa ja sekalainen sana

Lisätty: 16.2.2012

MROOOOO!
Helemikuuta kun eletään, niin mielessähän monella on tuleva maaliskuu ja hiihtolomat. Aurinko tuo pikkuhiljaa valoa pimeyteen ja energiaa arkeen. Pohjois-Suomen lumitilanne alkaa olemaan sen verran hyvä, että putikkaa päästään tänä talavena laskemaan. Tietyssä osassa Lappia on tällä hetkellä ennätysmäärä lunta moneen vuoteen. Pohjat alkaa siis olla jo hyvät! Ennen maaliskuuta kannattaa suunnata nokka kohti Syötekeskusta ja Helmijameja, jossa on luvassa laskutapahtuma tytöille ja silimänruokaa pojille. Valukaahan prinsessat ja prinssinakit paikalle. Koittakaahan ottaa helemikuusta vielä viimeset pimeyden rippeet irti ennen maaliskuun makkeimpia laskukelejä.

Otetaan nopea random-kuvakatsaus Iphonen syövereistä.

Tässä boustaa Saku Tiilikainen. Tiiliskivi on erittäin tyylikäs laskija, joka loistaa puhtaalla tyylillään ja monipuolisuudellaan. Saku voitti viime viikonloppuna Red Bull railjamit, jotka järjestettiin Lahden Stars Of The Stadium TTR-kisan yhteydessä. Sakari on vimosen päälle ystävällinen kaveri. Kuvassa Saku filmaa Nietoksen trick tippiä.

 

Seuraavassa kuvassa on iloinen mutta onnellinen, oman elämänsä hopeamitalisti: Mikael S. Ahtikari. Miksu kuvaa uutta Suomileffaa, jolta on lupa oottaa meleko paljon. Veikkaan, että lopputulos yllättää meleko monen katsojan. Leffa on täynnä kuumia ja kovia kundeja. Se on varma.

 

Jeppe Rontti kaitheela. Temppua en voi vaitiolovelvollisuuksien vuoksi paljastaa. Se on nykyään tätä. Ei maha mittään. Näätte sen Miksun & co. tulevassa rainassa.

 

Tässä on kohtuullisen kuumottava ja raffi seinä johon piti tipahtaa tuolta kallion päältä. Allekirjottaneena voin todeta, että ei ole mukavin spotti, jota olen vetänyt. Myös Tero Poikajärvi tunsi spotin raffiuden nahoissaan.

 

Otetaanpa lopuksi tämä kyseinen leffapartti spekulaation alle. Kyseessä on tällä kertaa Vesa Nissisen re-edit partti viime kauden Digistyles matskuista. Nostan tän partin esille täysin ilman pyrkimyksiä perseennuolemiseen. Kyseessä on erittäin vilpitön katupartti, jossa uhataan terveyttä useammankin kerran (mm. vika shotti huh!). Muistan, kun tsiigailin aikanaan 2000-luvun alussa Reality ja Stolichnaya leffoja, jotka olivat merkittäviä leffoja niihin junnuaikoihin. Niitä VHS-videoita on tullu sahattua edes takas yhtä paljon, kuin sitä salaperäistä ”Sarajevon olympialaiset 1984” -nauhaa. Täytyy nostaa Vekulle hattua, että äijä on käyny lämpimikseen täräyttämässä aivan sairaita shotteja. Oon ymmärtäny, että Vekku tekee tätä hommaa täysin rakkaudesta lajiin ilman sen kummempia tukijoita tai vouhotuksia. Keeping it real! Mun mielestä tää on yks viime talven siisteimpiä katupartteja. Niin ja jos leffapätkässä käytetään vielä tunnelmointiin J. Karjalaista, niin eihän se pieleen mene! Meininki ja tunnelma on niin kohillaan, että tekkeepä iteläkin mieli hypätä vähän kaitheele, vaikka en mikkään velho niitten kans olekaan. Tsek it out!