Nietos Photo Challenge: Kutsukilpailun esitykset

Lisätty: 14.11.2011

Nietos Photo Challenge järjestettiin ensimmäisen kerran Relaan, Pyhän ja Patagonian vapaalaskuiltamissa Vanhalla Ylioppilastalolla Ski Expo -viikonloppuna. Täysi tupa, yli tuhat vapaalaskijaa, pääsi äänestämään näistä esityksistä. Voittajaksi nousi, ja tuhannen euron shekin pokkasi, Rami Hanafi yhdellä äänellä ennen Tero Repoa. Kolmanneksi sijoittui Blumi, eli Jan-Erik Blomberg ”quick and different” -teoksellaan, jossa ei ole yhtään laskukuvaa! Ville-Petteri Määtän Nipwitz-yhteisöstä kertova esitys ja Elina Sirparannan kansainvälisten superstarojen tähdittämä kuvakokoelma jäivät palkintosijojen ulkopuolelle. Nyt voi jälkiviisastella, menivätkö sijoitukset mielestäsi oikein.

Voittajan haastattelu löytyy täältä.

Kilpailun rahapalkinnot (yhteensä 2 400 euron potti, joka jaettiin kaikkien tekijöiden kesken) sponsoroi Pyhän hiihtokeskus.

Rami Hanafi

Tero Repo

Jan-Erik Blomberg

Ville-Petteri Määttä

Elina Sirparanta