Vapaalaskijoiden viikonloppu Pyhällä

Lisätty: 27.10.2011

K2 Free´kend on uusi vapaalaskijoiden ja takamaastoliikkujien tapahtuma, jossa kilpaillaan kuninkaallisesta ylhäisyydestä, opitaan uutta ja pidetään hauskaa yhdessä.

Tekemistä on kaikentasoisille harrastajille: kilpailuja, opetusklinikoita, välineiden testausta ja illanvietto-ohjelmaa. K2 Free’kend toteutetaan rennossa ja vapaassa hengessä, tarkoitus on pitää hauskaa yhdessä, eikä taistella hampaat irvessä. Palkintopöydässä on luvassa hulppeita palkintoja. Tapahtumassa ei ole välinerajoituksia.

Viikonlopun ajan pääsee testaamaan uusimmat välineet City Sportin testikylässä. Paikalla mm. K2, Smith, Giro, Head, Black Diamond, Peak Performance, GoPro, Salomon, Atomic, ABS-vyöryreput, Ortovox, Movement, Dynafit ja Armada.

K2 Free’kendin yhteistyökumppanit ovat Go Pro -kypäräkamerat, Peak Performance, Smith, Relaa.com, City Sport ja K2.

Ajankohta: 15-18.3.2012

Vapaalaskuklinikat:
*Vapaalaskijan ensiapukurssi
*Lumiturvallisuuskurssi
*Peak Performance vapaalaskuklinikat
*Bliss Adventuren jääkiipeily- ja laskeutumiskurssit
– Tilauksesta myös kurssi laskeutumisankkureista suurille vuorille suuntaaville

Kukkulan kuninkaalliset -kisa:
2000-luvun alussa suurta suosiota nauttinut ”Kukkulan kunkut” herätetään uudelleen henkiin ”Kukkulan kuninkaalliset” -nimellä. Parhaan kokonaissuorituksen tehneet mies- ja naislaskijat kruunataan Kukkulan kuninkaallisiksi, mutta yksittäisiin kilpailuihin osallistuminen on myös mahdollista.
Kilpailut ovat Aittokurun vapaalaskukisa, FreeCross ja ensimmäistä kertaa Suomessa järjestettävä Poker Run Randonnee -kisa.

Tarkemmat tiedot osoitteessa ski.pyha.fi/k2freekend