Rukalla lumet sulaa, mutta kausi jatkuu!

Lisätty: 29.4.2011

Lumet on sulaneet hurjaa vauhtia ja kesän merkkejä on havaittavissa. Vapun jälkeen osa rinne-alueista menee kiinni keskuksen hiljentyessä ja valmistautuessa tulevaan kesään. Saaruan parkki ja muutama muu rinne pysyy sen sijaan iskussa. Tavoitteena on pitää parkki auki toukokuun pari ensimmäistä viikkoa. Parkin tarjonta kuihtuu hieman mutta laskettavaa löytyy olosuhteisiin nähden mukavasti. Yläboksilla 2 hyppyriä, väliboksilla 2 ja pienen linjalla on hyppyri ja polejam. Reili-alue on kutistettu 3 linjaan, joissa kussakin on 2 reiliä. Alaboksi löytyy myös hieman kesäisemmässä koossa(kuvat alempana) Parkin kausi huipentuu Fabulous Ruka Freestyle Ski Summer Campiin 12.-15. toukokuuta. Tämän jälkeen alkaa lumilautailijoiden junnuleiri, joka keskittyy kesämäkeen, eli rinne numero 12. Tervetuloa nauttimaan ”kesäparkin” antimista!