Parom Campsin mediatiedote

Lisätty: 15.12.2010

Mediatiedote 14.12.2010

Parom aloittaa yhteistyön Heikki Sorsan ja Ode Siivosen kanssa.

Lasku- ja lifestylematkoja järjestävä Parom panostaa tulevana kautena ansioituneisiin laskijoihin valmentajinaan. Olympia laskija Heikki Sorsa opastaa parkkilaskemisen saloihin Euroopassa ja Yhdysvalloissa. UIAGM- vuoriopas Ode Siivonen puolestaan vie laskijat offareille Alpeilla.

Uudet trikit ja offarilaskeminen haltuun

Heikki Sorsa opettaa uudet temput parkissa Mammoth Mountainilla Californiassa ja kesäjäätikköleireillä Ranskan Les Deux Alpes’issa. Molemmat kohteet on valittu useaan kertaan maailman parhaiden parkkien listalle monipuolisuutensa ansiosta.

Legendaarinen vapaalaskija Ode Siivonen opastaa offareista kiinnostuneita laskijoita niin Avoriazissa kuin Chamonix’ssakin. Lumivyörykurssia on mahdollisuutta suorittaa iltaisin ja lumivyöryvarusteet saat luonnollisesti lainattua Paromilta.

Laskut eivät lopu kesälläkään

Lisätietoja:

Laskemisen ei tarvitse loppua, vaikka Suomesta lumet keväällä sulaakin. Parom järjestää tuttuun tapaan laskuleirejä myös kesäisin Les Deux Alpes’in jäätiköllä Ranskassa kesä-heinäkuussa. Useat parkkialueet ja kaksi paippia takaavat loistavat puitteet uusien temppujen opetteluun pehmeällä lumella. Les Deux Alpes on täydellinen kohde aktiivilaskijoille. Ylhäällä jäätiköllä pääsee laskemaan reilejä, hyndiä ja super-paippia. Kesähelle alhaalla kylässä mahdollistaa useat muut aktiviteetit kuten skeittiparkilla ja uima-altailla hengailun, unohtamatta tietenkään yöelämää ja shoppailua.

www.paromcamps.com

info@paromcamps.com +358 20 718 9590

Parom lyhyesti

Parom on suomalaisten aktiivilaskijoiden perustama lifestyle-matkatoimisto. Huolella valitut kohteet ja matkojen sisältö tarjoavat vaihtoehdon perinteiselle pakettimatkalle. Laadukas palvelu, yksilöllisyys ja pienet ryhmät takaavat elämyksiä. Parkki- ja vapaalaskua kaiken tasoisille ja ikäisille suksijoille sekä lumilautailijoille ammattilaskijoiden opastama. Lisäksi Parom järjestää surffi, vaellus ja hyvinvointimatkoja.