Parkkimestarin terveiset: Battery Parkin uutuudet

Lisätty: 2.12.2010

Tykit höökii tekolumihiutaleita taivaalle. Parkin vauhdinoton päältä kun katsoo näkymää ja kalenterin päivämäärää niin ei voi uskoa todeksi. Kyllä, eletään joulukuun ensimmäisiä päiviä ja parkki näyttää lumenrunsaudeltaan erittäin hyvältä. Viime viikkojen pakkaset  on mahdollistanut erittäin hyvät lumetuskelit ja uusittu tykkikalusto  on tehnyt tehtävänsä erittäin hyvin. Kaikenlisäksi uusien tykkien  tekemä lumi on erittäin laadukasta. Seuraavaksi alkaa armoton
lumenpukkaaminen ja suunnitelmien toteuttaminen. Pukataan lunta  ylhäältä alas ja vinssataan vastamäkeen.

Alahyppyri saatiin auki marraskuun 17. päivä. Lumet hyppyriä  varten tulivat reilussa viikossa. Viime vuoteen verrattuna olimme  päivän myöhässä, mutta päivän myöhästyminen on otettu kiinni hyvien  sääolosuhteiden avulla.

Hyppyri on saanut kehuja kokonsa ja lentoradan puolesta. Mitat ovat  noin kymmenen metrin flätti ja sopivasti heittävä kaksi metriä korkea hyppyri. Reilejä on ollut jo hyppyriä aiemmin Kurun rinteessä monipuolinen setti. Nämä siirretään parkille heti kun puitteet ovat valmiit.

Parkin profiili pysynee aikalailla samana kuin muina vuosina. Miksi muuttamaan kun on jo toimiva kokonaisuus? Sisältö tietenkin uudistuu, niinkuin joka vuosi. Eritoten reilien osalta, mutta myös sen verta voidaan paljastaa että alaosassa ollut wallride-seinä on löytänyt uuden paikan suunnitelmassa. Uusia reilejä on tilattu ja niistä mainittakoon jo Kurun rinteessä ollut paksu flättireili ja vielä korkkaamaton battleship-pressi (ylös-tasanen-alas). Myös paljon kysytty, hyvin pelkistetty paksu muovinen haitariputki on saanut kehuja. Ja lisää kehujahan parkista voi laittaa vaikka tämän sivuston kommentti-osioon, myös risuja saa antaa. Tavoite on niin kuin muina vuosina, tehdä Rukan Battery Parkista Suomen paras! Lumet on kohta valmiina, toivotaan, että koneet kestää ja saadaan nopeasti koko parkki auki.

Hyvää alkavaa talvea kaikille!

Terveisin,
Parkkimestari

Kuva: Harri Tarvainen