Aren vappaa sana

Lisätty: 2.12.2010

Arto Saraniemi on 24-vuotias luokanopettajaopiskelija Rovaniemeltä. Laudan päällä ”Are” on kiitänyt aktiivisesti 12-vuotiaasta asti, eli puolet elämästään. Jos Arto ei ole mäessä tai opiskelun parissa, niin hänet löytää nähtävästi ja todennäköisesti salilta pumppaamasta penaa punkin ja hardcoren tahtiin.

Arella on laskujensa mukaan seitsemäs tai kahdeksas kausikortti menossa Rukalla, eli jonkinlaisesta lokaalista voidaan puhua. Arto on asunut Rukalla kaksi kautta ja kuutena kautena hänellä oli kavereiden kanssa sellainen ahdas, likainen ja haiseva kommuuni siellä pystyssä. Nyt sitä on jo ikävä. Arto on kovasti yrittänyt opiskelun myötä aikuistua, mutta ei nähtävästi ole siinä onnistunut. Ehkä sitten joskus.

Kuten Aren suusta usein kuulee: ”Laskeminen on edelleen siisteintä, jota ilman housuja jalassa voi tehdä…Tä?”

PS Osaa Arto myös laskea, tsekkaa Elo Picturesin video, jossa hän laskee.

Kuva: Harri Tarvainen